my awesome Followers ^ ^

Wednesday, January 25, 2012

Lee Min Ho and Park Min Young break up ??

 

Em.. tak tahu nak tulis ni sebagai berita yang menyedihkan atau mengembira kan... Menyedihkan bila mengenangkan Lee Min Ho sekali lagi putus cinta padahal masa couple dengan Park Min Young dia dah mula merancang & menaruh harapan.. Dan mengembirakan pula adalah Lee Min Ho kemabli solo ! Available^ ^  Berita ni mula berlegar di internet bila mereka tidak lagi kelihatan bersama. Hubungan mereka mula renggang kerena jadual mereka yang sangat sibuk dan tidak dapat meluangkan masa untuk satu sama lain. Namun agensi Lee Min Ho mengatakan aktor itu belum memberikan sebarang kenyataan mengesahkan perkara tersebut. Kita tunngu je kalau oppa buat statement k ;)

5 comments:

  1. you're still young...move on Minho... get your dream as high as you can... don't worry,..girls even women always stay in the line and waiting for youuuuu...haha

    ReplyDelete
  2. Hell. this is a good news. i'm here for you min ho.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget