my awesome Followers ^ ^

Monday, February 27, 2012

Bigbang Blue

0 comments
Links to this post
Bigbang -Blue



[Seungri]

Gyeouri gago bomi chajaojyo urin shideulko

Keurieum soege mami meongdeureotjyo



(I’m singing my blues) paran nunmure paran seulpeume gildeulyeojyeo

(I’m singing my blues) tteunkureume nallyeobonaen sarang oh oh



[GD]

Gateun haneul dareun gos neowahna wiiheomhanikka neo-ye-geseo tteonajuneun
geoya
Nimiran geuljae jeomhana bikeobhajiman naega monna sumneun geoya
Janinhan ibyeoreun sarangye (mallo)
keu eotteonmaldo wiiro twehl suneun eoptdago
Ama nae insaengye majimag mello magi naeryeo oneyo ije



[Daesung]

Taeyeonaseo neol mannago jugeul mankeum saranghago
Parahke muldeureo shirin nae maeum nuneul kamado neol neukgil su eoptjanha



[Taeyang]

Gyeouri gago bomi chajaojyo urin shideulko
Keurieum soge mami meongdeureotjyo



[Seungri]

(I’m singing my blues) paran nunmure paran seulpeume gildeulyeojyeo
(I’m singing my blues) tteunkureume nallyeobonaen sarang oh oh
[TOP]
Shimjangi meojeun geot man gata jeonjaengi kkeunnago keu kose eoreo buteun
neowahna
Nae meorissok saekyeojin trauma i nunmul mareumyeon chokchokhi giyeokhari
nae sarang
Kwehrobjido wehrobjido anha haengbogeun da honjanmal keu isange bokjabhan
geon mot chama
Daesurobji amureohjido anha byeolsueomneun banghwang saramdeureun wahtda
kanda



[Taeyang]

Taeyeonaseo neol manna-go jugeul mankeum saranghago
Parahke muldeureo shirin nae maeum neoneun tteonado nan geudaero itjanha



[Daesung]

Gyeouri kago bomi chajaojyo urin shideul-ko
Keurieum soge mami meongdeureotjyo



[Taeyang]

Oneuldo paran jeo talbitaraeye na hollo chami deulketjyo
Kkumso-geseodo nan geudaereul chaja hemae-imyeo i noraereul bulleoyo



[Seungri]

(I’m singing my blues) paran nunmure paran seulpeume gildeulyeojyeo
(I’m singing my blues) tteunkureume nallyeobonaen sarang
(I’m singing my blues) paran nunmure paran seulpeume gildeulyeojyeo
(I’m singing my blues) tteunkureume nallyeobonaen sarang oh oh


Wednesday, February 22, 2012

Jang Geun Suk Memberi Komen Balas Terhadap Isu dengan Sora Aoi

0 comments
Links to this post

Baru bebrapa hari lepas dyela post mengenai kenyataan Jang Guen Suk ingin makan Sora Aoi seorang bintang prono di Jepun. Jang Guen Suk turut bengang dengan isu tersebut dengan media Jepun.Untuk itu Jang Gun Suk telah menghantar tweet dirinya  bersama sepinggan besar sushi berserta mesej "Ini dia!" dengan mata yang merenung tajam. Gaya ini mirip Hwang Tae Kyung   Hwang Tae Kyung  lakonannya dalam You`re Beautiful. Turut dilaporkan JGS menghantar mesej  “끝! おわり! finish!” bersama gambar itu. Seolah-olah memberi amaran kepada media disana. Namun ada yang menyatakan mesej itu dihantar sejurus  tamat konset Lounge h yang mengagumkan. Poor my sukkie :/

Sunday, February 19, 2012

Jang Guen Suk ingin makan Sora Aoi

0 comments
Links to this post
Jang Geun Suk's Past Remark about Wanting to Eat Japanese AV Idol Aoi Sora Garners Attention Once Again  

Mesti korang macam terkejut baca tajuk entri kan.. Sapa Sora Aoi ni? Hot ke? Meh dyela kenalkan siapa die ni. Sora Aoi adalah model/pelako prono popular di Jepun. Cube google nama dia semua pic yang seksi tak ingat keluar. Macam mana dia boleh dikaitkan dengan Jang Guen Suk yang handsome tu? Ok gini citenye, sebuah media di Jepun telah mewancara Sukkie. Semasa sesi temuramah berlansung, mereka bertanyakan "Apakah yang anda ingin makan di Jepun?" 
Lantas Jang Guen Suk menjawab" Saya ingin makan Sora Aoi" 
Semua kipas susah mati JGS jangan melatah dulu. Peminat di Korea dan Jepun telah mencari video temubual itu di internet dan jawapan yang diberi Sukki sebenarnya adalah
"Saya ingin makan sushi"
Pihak agensi memandang serius perkara ini kerana melibatkan imej JGS. Untuk itu pihak agensi telah mengambil keputusan untuk menyaman pihak yang terlibat.
Ape ke pekak wartawan Jepun ni? Sampai tak tahu beza perkataan Sushi dan Sora Aoi.  Nak lariskan majalah pun agak2 la.. Peminat JGS ni ramai kott.. Terbakar ofis kang. Saper nk jawab tu??? 

Lee Min Ho dan YoonA SNSD bergandingan dalam iklan terbaru

0 comments
Links to this post
 

Kedua-duanya belum pernah digandingkan bersama dalam mana2 drama atau filem. Tetapi mereka pernah bekerjasama dalam iklan. Dan sekali lagi mereka bakal digandingkan bersama. Mereka bakal dipasangkan dalam iklan kosmetik di Korea.Perusahaan kosmetik Innisfree telah rasmi mengikat kontrak Lee Min Ho sebagai bintang iklan produk kosmetik untuk lelaki. Dan dalam iklan tersebut dia akan dipasangkan dengan YoonA.Diharapkan dengan menggandeng Lee Min Ho, produk kosmetik lelaki keluaran Innisfree penjualannya naik.Bulan April nanti, produk ini bakal dilancarkan  di China.“Kami merasakn  imej Lee Min Ho yang bersih danpopular sesuai dengan konsep  produk kami. Lee Min Ho akan berpansangan  dengan YoonA (SNSD) untuk promosi Innisfree,” jelas juru cakap Innissfree seperti ditulis Soompi.
Harap Lee Min Ho segera mencari pengganti bagi mengisi kekosongan hati^^ .

Saturday, February 18, 2012

Korean Variety Sow Watch Online

0 comments
Links to this post
Dyela ada menerima email bertanyakan kat mana nak tengok Korean Variety Show On9 ni. Mula2 dyela pon tengok kat youtube gak. Tapi sebab dah banyak rancangan yang ditarik macam WGM & Running Man. Tambah susah lagi nak cari yang ada english subtitle. Jadi berita gembira buat semua, dyela dah jumpa site nye. ^^ .Sekarang korang boleh tonton semua rancangan korang kat website ni.
Dengan mudahnya klik link ni --> KShowonline

atau sila ke ---> http://kshowonline.com/


update link baru--> KSownow / http://www.kshownow.net



Kalau korang ade mane2 link lain boleh share kat bahagian comment k.


에일리 (Ailee) – Heaven Lyrics

0 comments
Links to this post
  
 에일리 (Ailee) – Heaven
Lyrics/작사: 휘성
Composer/작곡: 이기, 서용배, 휘성
Arranger/편곡: 휘성  

niga ittneun gose nado hamkke halge..
niga ganeun gose nado hamkke galge..
neol wihaeseo maeil utgo
neol wihaeseo gidohago

ni saenggage jamdeulgo
neol bureumyeo nuneul ddeo

nae yeopeseo jikyeojugo
nae yeopeseo gamssajuneun

neon naui cheongugingeol..
You’re my only one way
ojik neoreul wonhae
naega ni gyeote isseume gamsahae

You’re the only one babe
himdeun sesang soge sarangeul alge haejun
neo hanaro naneun haengbokhae..
Heaven Heaven Heaven Heaven Heaven
Heaven Heaven Heaven Heaven Heaven
uri hamkkeramyeon
we will never cry never never cry
Heaven Heaven Heaven Heaven Heaven
Heaven Heaven Heaven Heaven Heaven
yeongwonhi duriseo never gonna be alone
ni pumeseo sumeul swigo
ni pumeseo ip matchugo

ni moksoril deureumyeon
ggum gguneun geot man gata

ni nuneseo al su isseo
ni sarangeul al su isseo

neon naui cheongugingeol
You’re my only one way
ojik neoreul wonhae
naega ni gyeote isseume gamsahae

You’re the only one babe
himdeun sesang soge sarangeul alge haejun
neo hanaro naneun haengbokhae
Heaven namanui saram
geurae nareul jikyeojul saram

eoddeon seulpeumdo eoddeon apeumdo
neowa hamkke handamyeon..
eoneu nugudo nan bureopji anha
ddeollineun du soneul jabajwo
naega saneun iyu neonikka
You’re my only one way
ojik neoreul wonhae
naega ni gyeote isseume gamsahae

You’re the only one babe..
himdeun sesang soge sarangeul alge haejun
neo hanaro naneun haengbokhae..
Heaven Heaven Heaven Heaven Heaven
Heaven Heaven Heaven Heaven Heaven
uri hamkkeramyeon
we will never cry never never cry

Heaven Heaven Heaven Heaven Heaven
Heaven Heaven Heaven Heaven Heaven
yeongwonhi duriseo never gonna be alone
oh, so alone

Jang Keun Suk with Suni

0 comments
Links to this post

Who is the best girl for Jang Keun Suk? Kiss scenes collection

0 comments
Links to this post

Wednesday, February 15, 2012

Kim Bum thanks his fans

0 comments
Links to this post

Kim Beom / Kim Bum telah selesai menjalani pengambaran Padam Padam. Dia sangat menghargai sokongan peminat yang setiasa memberi kata2 semangat kepadanya. Dugaan yang dihadapi Kim Beom memang berat semasa menjalani pengambaran ini. Termasuk masalah kesihatan yang dihadapi apabila berat badanya menurun secara mendadak. Baru2 ini juga Kim Beom ada menghantar tweet mengatakan ibunya sedang sakit. Harap2 ibunya cepat sembuh . Berikut merupakan pesanan Kim Beom kepada peminatnya: 
방 금 마지막 인터뷰를 마쳤습니다. 이국수로서의 마지막 스케줄일까 너무 섭섭하고 잠시후에 마지막 방송이 실감나지 않지만, 응원해주신 여러분들 덕분에 행복하게 작품을 끝냈습니다. 끝까지 힘이 되어주신 여러분 감사합니다. 마지막. 흰별 백만개!
Baru sahaja selesai mengadakan sesi interview yang terakhit sebagai Lee Guk Soo. Saya tak percaya pengambaran  Padam Padam  telah selesai. Terima Kasih kepasa semua yang memberi kekuatan dan sokongan selama ini. Jutaan bintang untuk anda semua!

Fesyen Kim Bum dalam Padam Padam ^ ^

0 comments
Links to this post

Ini adalah fesyen Kim Bum dalam drama Padam Padam. Fesyen ini dikenali sebagai 'Guk Soo Fashion' . Dilihat ada versi punk + angel ^ ^ tetapi tetap nampak cool & macho dengna Kim Bum. Like it!

Lee Min Ho won most popular actor in France

0 comments
Links to this post
 

Lee Min Ho sememangnya pelakon lelaki yang tengah Hot sekarang! Tambah2 lagi dengan impak City Hunter yang masih terasa. Baru2 ini dyela menerima notify dari Lee Min Ho di FB. Jangan jeles k. Dia mengatakan: 저는 최근에 프랑스에서 가장 인기있는 배우가 우승을 ....
Baru2 ini saya memenangi anugerah pelakon paling popular di Perancis
Kelas gitu!  축하드립니다! oppa! 
Tahniah2!!! Wah..orang perancis pon suke Min Ho oppa


Sunday, February 12, 2012

Lee Jun Ki and Yoo Ri Ah secret love??

5 comments
Links to this post

Tersebar gosip di mengatakan   Lee Jun Ki dan Yoo Ri Ah mempunyai hubungan rapat. Mereka dikatakan menjadi pasangan kekasih sebelum Lee Jun Ki menyertai latihan tentera lagi. Mereka diperkenalkan oleh kawan-kawan rapat mereka. Dilaporkan sebelum Lee Jun Ki menyertai latihan tentera secara rasmi dia telah berjumpa Yoo Ri Ah secara sembunyi di sebuah kedai rambut (aik dating kat kedai rambut jer?? cover line ker?). namun begitu Lee Jun Ki telah menafikan perkara tersebut dan menjelaskan hubungan mereka hanya sekadar senior dan junior. Tambahnya lagi dia banyak memberi nasihat kepada Yoo Ri Ah berkaitan dengan bidang lakonan.  Oo.. gitu rupenya... tapi mana la tahu dalam hati ada taman ker..kan?kan?.. =)

K-POP BILLBOARD TOP 10 CHART FEB 2012

25 comments
Links to this post
K-POP BILLBOARD  TOP 10  CHART  
  Feb  2012 (2nd week)

The week's most popular songs according to Billboard Korea, ranked according to digital sales from leading download / streaming website & mobile providers.
Berikut merupakan senarai terkini lagu yang menduduki carta K-POP Billboard Top 10.Klik link untuk download lagu. Untuk lagu yang tiada link akan diupdate kemudian. 

U can click on the link given to download the song in K-POP TOP 10 Chart  .For previous K-Pop  chart, go to sidebar and click K-POP Billboard Chart.TQ  



1
Lyn

To Turn Back Hands of Time

Lyn

<<Download Here>> 




2
Se7en

When I Can't Sing

Se7en


3
T-ara

Lovey-Dovey

T-ara

<<Download Here>>  


4
F.T Island

Fiercely

F.T Island

<<Download Here>> 


5
Beast

I Knew It

Beast

<<Download Here>> 


6
K.Will

I Hate Myself

K.Will


7

<<Download Here>> 

Miryo (of Brown Eyed Girls)

Dirty

Miryo (of Brown Eyed Girls)


8
Hyorin

I Will Love You

Hyorin

 <<Download Here>> 


9
Yong Jun Hyung (of Beast)

Living Without You

Yong Jun Hyung (of Beast)


10
SunnyHill

Grasshopper

SunnyHill

Thursday, February 9, 2012

Top 10 Korean variety shows

11 comments
Links to this post
 Sebelum ni dyela asyik post pasal drama korea yang best jer.. Kali ni dyela nak post pasal rancangan variety show yang popular kat korea. Memang best la rancangan diaorang nie..Kelakar sangat.! ada yang sampai nangis2 gelak.  Dyela rasa macam nak duduk je kat korea sebab boleh  duduk dalam rumah tengok tv 24 jam! Hehehe.

1 night, 2 days (1박 2일) 





Infinite Challenge (무한도전) 
 
Gag Concert (개그 콘서트)   
Quiz that changes the World (세상을 바꾸는 퀴즈, 세바퀴) 
 
Come to Play (놀러와) 
 
Golden Fishery’s “Knee Guru” (황금어장 “무릎팍 도사”) 
 
Happy Together (해피투게더) 
 
Running Man (런닝맨) 
 
Strong Heart (강심장) 
 
We got Married (우리 결혼했어요) 

Wednesday, February 8, 2012

TVXQ dipilih sebagai artis KPOP Paling Gempak2011

0 comments
Links to this post
Wah..lamanya tak menulis disini...dyela sgt busy sekarang me update blop untuk kpop free mp3. Viewer pon ramai sekarang.. ^^ Ok la.. sbb dh lama tak update cerita baru artis kpop, jadi dyela agak ketinggalan menyampaikan berita ini.  Ok lah Japan′s Oricon.Oricon   menyenaraikan artis kpop paling masyur/cermelang/gemilang/terbilang gitu untuk tahun 2011 maka kumpulan yang berada disenarai top adalah TVXQ, Kara and Girls’ Generation. Namun TVXQ berjaya membuktikan kehebatan apabila menduduki tangga teratas senarai. Gempak giler !  Jang GUen Suk turut berada dalam senarai tersebut (love my sukkie)  . Ok la kalau korang pham bace la berita di atas.. Hehehe...  


Kas buat peminat TVXQ di Malaysia : lawati lama web rasmi TVQX Malaysia 


---> Klik Sini 

Sunday, February 5, 2012

JYJ's Kim JaeJoong Fan Group

3 comments
Links to this post

Berita baik buat kipas susah mati Kim Jae Joong (JYJ). Kini korang boleh join fans group rasmi yang telah dibuat. Kat sini boleh sjahre gambar , pendapat & sbgainya lah. Ok.. Jom la join.

20110803-Kim Jae JoongKorang boleh join dengan klik sini --> Join

atau pergi ke link ini ^ ^ --->http://www.facebook.com/groups/337041426319059/ 



tapi mungkin ianya di uruskan oleh fans beliau sebab kalau tengok senarai admin tiada nama Kim JaeJoong. Tapi tak salahkan ....

Wednesday, February 1, 2012

Park Jin Young (박진영) | Falling

0 comments
Links to this post

Park Jin Young (박진영) | Falling  Romanization lyrics: 

Na sarange ppajineun geot gata
Neoreul bol ttaemada gaseumi ttwieo
Eonjenga buteo seolle indeon gaseumi
Ijen jogeumsshik apeugi shijakhae

Neon ireon nae maeumeul mollaseo
Oneuldo naege useumyeo dagawa
Geureon neoege naneun amureon maldo OH~
Hal su eopseoseo baraman bomyeonseo

I’m falling in love shigani galsurok
I’m falling in love nae maeumi jarana
Niga eopseodo haru jongil ni saenggakman haneun na
Yeogiseo naneun
Eotteohke hamyeon
Joheunji

Nal baraboneun neoeui nun soge
Nae maeumgwa gateun mami eopseoseo
Molla oneun mal kkeut eopshi samkkigo samkkyeo
Geureol surok nae maeumeun deo kkeojyeo ~OH

I’m falling in love shigani galsurok
I’m falling in love nae maeumi jarana
Niga eopseodo haru jongil ni saenggakman haneun na
Yeogiseo naneun
Eotteohke hamyeon
Joheunji

Ireohke jinaejil mothal geot gateunde
Nari galsurok himdeureojyeo gaseo
Hokshi nae mami jeonhae jimyeon neoeui geu maeumdo
Dallajijin anheulji barae bomyeo~


I’m falling in love shigani galsurok
I’m falling in love nae maeumi jarana
Niga eopseodo haru jongil ni saenggakman haneun na
Yeogiseo naneun
Eotteohke hamyeon
Joheunji

I’m falling in love
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget