my awesome Followers ^ ^

Sunday, February 19, 2012

Jang Guen Suk ingin makan Sora Aoi

Jang Geun Suk's Past Remark about Wanting to Eat Japanese AV Idol Aoi Sora Garners Attention Once Again  

Mesti korang macam terkejut baca tajuk entri kan.. Sapa Sora Aoi ni? Hot ke? Meh dyela kenalkan siapa die ni. Sora Aoi adalah model/pelako prono popular di Jepun. Cube google nama dia semua pic yang seksi tak ingat keluar. Macam mana dia boleh dikaitkan dengan Jang Guen Suk yang handsome tu? Ok gini citenye, sebuah media di Jepun telah mewancara Sukkie. Semasa sesi temuramah berlansung, mereka bertanyakan "Apakah yang anda ingin makan di Jepun?" 
Lantas Jang Guen Suk menjawab" Saya ingin makan Sora Aoi" 
Semua kipas susah mati JGS jangan melatah dulu. Peminat di Korea dan Jepun telah mencari video temubual itu di internet dan jawapan yang diberi Sukki sebenarnya adalah
"Saya ingin makan sushi"
Pihak agensi memandang serius perkara ini kerana melibatkan imej JGS. Untuk itu pihak agensi telah mengambil keputusan untuk menyaman pihak yang terlibat.
Ape ke pekak wartawan Jepun ni? Sampai tak tahu beza perkataan Sushi dan Sora Aoi.  Nak lariskan majalah pun agak2 la.. Peminat JGS ni ramai kott.. Terbakar ofis kang. Saper nk jawab tu??? 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget