my awesome Followers ^ ^

Friday, September 16, 2011

Wajah aktor Korea semasa kecil yang super cute =) (Korean Actor cute face in childhood)

Entry kali ini sangat- sangat istimewa ok. Dyela telah merajinkan diri mencari dan mengedit  foto-foto artis lelaki Korea yang handsome-handsome dan terhangat sekarang semasa kecil. Boleh la kita tengok macam mana muka oppa-oppa ni masa kecil kan . Semuanya comel masa baby dulu. Ada jugak wajah masa remaja dan sekarang berbeza dan sememangnya wajah sekarang la paling HOT! girlemo 


Kim Beom (김범)

 Wah..oppa Kim Beom sememangnya handsome + cute sejak kecik kan..Saranghae oppa. girlemoticon

 Choi Si Won  (최시원)
 Handsome..Handsome... oppa Choi Si Won! wah......... terujue!! Tak hairan banyak kipas mati oppa.Saranghae.. kawaigirlfemoticon


Hyun Bin ( 현빈)
 Oppa Hyun Bin semakin lama semakin HOT gitu .. apa rahsia oppa?? Sejak menonton Secret Garden  dyela semakin suka tengook oppa. Saranghae.           



Lee Min Ho ( 이민호)
 

Oppa Lee Min Ho ->Masa kecil comel..Masa remaja handsome . Sekarang??? Super Handsome!!! Oppa Saranghae......littlegirlemoticon




KIM HYUN JOONG (김현중 )

 

 Hero Playfull Kiss iaitu Kim Hyun Joong  yang tengah hangat di pasaran sekarang ni memang tak dapat dinafikan tahap kecomelannya semasa kecil. Tapi oppa time high school tu macam nerd sket je .Huhuhu.. Tapi lepas habis sekolah memang terserlah tahap ketampanan dia. Pergh.. Handsome seyhh.......anak siapa la ni..


 

comel kan time ni?? Hehehe.......saranghae oppa ..  crabemoticon

Jang Guen Suk  (장근석) 


Oppa Jang Guen Suk memang beruntung dilahirkan dengan pakej yang cukup lengkap. Rupa yang sangat handsome,suara yang best, bakat lakonan yang mantap, mempunyai aura yang kuat. Pergh.. dah tak tahu dah nak taip apa ni.Pikir la sendiri..hehehe......... Time ni sesuai nyanyi  lagu Matta-jatuh cinta.:- Jatuh cinta lagi...lagi-lagi ku jatuh cinta..


 
 Time high school pun dah cute sangat catgirlemoticon

 

Ini gambar special buat kipas mati Jang Guen Suk.. Tengok gambar ni pun pasti korang  dah tau oppa memang dah dilahirkan bagai seorang bintang!Aksi  oppa masa kecil dan sekarang tak banyak beza..Serius comel. Aduh... Masa baby buat gaya cute, dah besar buat gaya sama pun nampak cute. Pergh..... ! Saranghae oppa..!!!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget