my awesome Followers ^ ^

Tuesday, November 29, 2011

Lee Hyori is in a relationship with Lee Sang Soon!


Mungkin ada yang tertanya-tanya siapakah lelaki diatas yang bergambar mesra dengan Lee Hyori. Jangan terkejut atau tersedak yea.. lelaki itu adalah boyfriend Lee Hyori! Mesti terkejut kan. Siapa lelaki ini? Lawyer? Doktor? Jutawan?? Jawapannya.. Bukan..bukan...bukan.. Dia adalah penulis lagu bernama Lee Sang Soon. Dikatakan mereka telah lama mengenali antara satu sama lain dan hanya rapat 5 bulan kebelakangan ni. Mereka kenal sejak bekerjasama dalam single Remember yang mana Lee Sang Soon menjadi producer. Ramai peminar yang terkejut. Ada yang mengatakan Lee Sang Soon tidak sesuai bersama Lee Hyori dan ada yang mendakwa Lee Hyori bersama Lee Sang Soon disebabkan duit. Ala..cinta itu kan buta?? Accept je la pilihan dia.yang penting dia bahagia^ ^
Em.. kalau nak bandingkan mereka atas faktor rupa sebenarnya wajah Lee Hyori asalnya biasa-biasa ja. Apa yang korang nampak sekarang hasil kepakaran doktor.Opss..terbocor rahsia lak ... Bukan dia saja ramai lagi artis korea yang dah buat pembedahan untuk tampil lebih cantik & menarik. Nanti dyela akan dedahkan siapa artis tu. Jangan rasa kecewa kalau artis pujaan anda tersenarai ;) 

trimas: Naver

1 comment:

  1. Tremendous issues here. I am very happy to peer your article.
    Thanks so much and I am looking forward to touch you.
    Will you kindly drop me a e-mail?

    Look at my web blog: Woodworking projects & Special Offer

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

wibiya widget